ZILE LIBERE DE CRACIUN si Revelion vor putea avea in plus bugetarii. Guvernul s-ar putea sa ofere anul acesta inca doua zile libere suplimentare

zile libere de craciun si revelion

Angajatii statului ar putea avea inca doua zile libere. Astfel de pe 25 decembrie pana pe 29 decembrie ar putea fi vacanta cu zile libere de Craciun a bugetarilor daca Guvernul ar lua decizia ca ziua de 27 decembrie sa fie declarata libera pentru a ne pregati de petrecere de Revelion.

Aceasta extindere a vacantei de Craciun ar rezulta din faptul ca ziua de 27 decembrie ar cadea vineri, iar cele doua zile libere legale, respectiv 25 decembrie si 26 decembrie ar fi in zilele de miercuri si joi. Astfel ca bugetarii ar merge la servici doar in ziua de 27 decembrie, care anul acesta cade vinerea urmand ca zilele de 28 si 29 decembrie sa fie in weekend, deci zile libere.

Totodata ziua de 3 ianuarie cade si ea tot vineri astfel ca Guvernul ia in calcul declararea sa oficiala in intervalul de zile libere legale pentru anul acesta.

Reprezentantii Guvernului spun ca este mai bine declararea zilelor de 27 decembrie 2013, respectiv 3 ianuarie 2014 in calendarul de zile libere, pentru ca randamentul personalului bugetar ar fi unul scazut acestea picand la sfarsitul saptamanii.

Sunt toate sansele sa indeplineasca aceasta situatie, avand in vedere ca Guvernul Romaniei a mai procedat in acest fel si cu vacantele de Paste si 1 Mai, cand au extins numarul de zile libere.

Calendar zile libere bugetari de sarbatori:

Miercuri, 25 decembrie – prima din zile libere de Craciun

Joi, 26 decembrie – a doua din zile libere de Craciun

Vineri, 27 decembrie – ar putea fi zi libera prin Hotarare de Guvern

Sambata, 28 decembrie – weekend

Duminica, 29 decembrie – weekend

Miercuri, 1 ianuarie – zi libera legala

Joi, 2 ianuarie – zi libera legala

Vineri, 3 ianuarie – ar putea fi zi libera prin Hotarare de Guvern

Sambata, 4 ianuarie – weekend

Duminica, 5 ianuarie – weekend

Iata cum bugetarii pot beneficia de o veritabila vacanta de iarna cu zece ZILE LIBERE DE CRACIUN si Revelion.

[related-posts]