SERIALE ONLINE. Top 2013 al celor mai bune seriale din toate timpurile

SERIALE ONLINE ce merita vazute neaparat pentru a te simti implinit. Daca tot ne pierdem timpul in fata televizorului sau a calculatorului urmarind seriale online. M-am gandit sa realizez un top al celor mai bune seriale ce trebuie urmarite, fie online fie la televizor, acum dupa posibilitati.

Seriale online ce pot fi downloadate si urmarite acasa pe canapea, pentru o clipa de liniste si deconectare din cotidian. Topul serialelor online este conform site-ului de specialitate in materie de cinemateca.

Iata top seriale online de urmarit acasa conform IMDB:

1. Planet Earth serial online  nota: 9.5

Planet Earth serial online

Premii: Premiul Emmy   Gen: Documentar Anul aparitiei: 2006 Producator: BBC & CBC

Distributie: David Attenborough, Sigourney Weaver, Huw Cordey, Doug Allen, Mark Linfield

Documentar despre prezentarea Pamantului cu toate zonele sale: poli, desert, pesteri, campii, mari, oceane, izvoare.

Trailer

2. Breaking Bad serial online nota:9.5

breaking bad seriale oneline

Premii: Premiul Emmy 2013 Gen: crima/drama/thriller

Distributie: Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Steven Michael Quezada, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito

Walter White un profesor de chimie este diagnosticat cu cancer in stadiul 3 mai avand de trait doar 2 ani. Acesta se hotaraste, ne mai avand nimic de pierdut si incearca sa traiasca viata ramasa la maxim. Pentru a-si asigura viitorul familiei dupa ce va disparea, el se face traficant de droguri. Acesta se potriveste perfect vietii de traficant fiind in acelasi timp dealer dar si producator de metanfetamine.

Trailer

3. Game of Thrones serial online nota:9.4

seriale online game of thrones

Gen: aventura / drama / fantezie An aparitie: 2011

Distributie: Peter Dinklage, Lena Headey, Maisie Williams, Emilia Clarke, Michelle Fairley, Kit Harington, Sophie Turner, Jack Gleeson, Charles Dance, Conleth Hill, Jerome Flynn

Serial fantezie ce prezinta razboiul intre 7 familii sau 7 regate pentru suprematie. Un serial interesant prin intrigile si rasturnarile de situate, dar si prin noul mod de a creea o poveste fascinanta.

Trailer

4. Cosmos serial online nota 9.4

Cosmos seriale online

Gen: documentar An aparitie: 1980

Disitributie: Carl Sagan, Jaromír Hanzlík, Jonathan Fahn

Documentar despre astronomie. Astronomul Dr. Carl Sagan incearca sa explice pe intelesul tuturor tainele universului. Acesta foloseste ca punct de reper planeta Pamant si descrie atmosfera de pe planeta Venus si cum a existat viata pe Marte. Tot in acest documentar astronomul propune teoria conform careia viata pe Marte a fost distrusa prin tehnologie si poluarea globala.

Trailer

5. The Wire serial online nota 9.4

The wire seriale online

Gen: crima / drama / thriller  An aparitie: 2002

Distributie: Dominic West, John Doman, Deirdre Lovejoy

Actiunea serialului are loc in Baltimore. Se urmareste viata organizatiilor de crima organizata din Baltimore, avnd in centrul atentiei pe  D’Angelo Barksdale un traficant de droguri. Actiunea trece prin toate paturile sociale si reliefeaza lagturile dintre traficanti si sagetile lor, dintre politisti si informatori si intre politisti si politicieni.

Trailer

 

[related-posts]

 

6. Sherlock nota 9.2

Sherlock seriale online

Gen: crima / drama / suspans An aparitie: 2010

Distributie: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs

Serialul reprezinta o versiune actualizata a personajului Conan Doyle, care foloseste abilitatile sale de detectiv, ca si Sherlock Holmes la inceputul secolului 21.  Actiunea se desfasoara in Scotland Yard detectivul Lestrade fiind acum mai putin convingator decat predecesorul sau. Doctor Watson este acum un tanar veteran al razboiului din Afghanistan, mai putin placut dar mult mai activ.

Trailer

7. Life nota 9.2

life seriale online

Gen: documentar An aparitie: 2009

Distributie: David Attenborough, Oprah Winfrey, Doug Allen

Serialul prezinta modul de viata in salbaticie si metodele de aparare si bucuria cu care vietuitoarele isi traiesc viata.

Trailer

8.The Sopranos nota 9.1

The Sopranos seriale online

Gen: crima / drama An aparitie: 1999

Distributie: James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco

Actiunea serialului se concetreaza pe viata sefului Tony Soprano, urmarind cele doua fire epice ale povesti. Serialul urmareste actiunea si rezolvarile situatiilor din viata de familie a lui Tony, dar si modul in care face business si isi rezolva problemele in afaceri. Legatura intre cele doua fire epice este facuta de liantul normal oricarui om, fiind urmarit in sedintele sale psihoterapeutice.

Trailer

9. Arrested Development nota 9.1

Arrested Development seriale online

Gen: comedie An aparitie: 2003

Distributie: Jason Bateman, Michael Cera, Portia de Rossi

Serialul prezinta relatiile familiei Bluth si situatiile prin care trec. Acestia trec de la una dintre cele mai puternice familii ajungand in topul dezvoltatorilor imobiliari din California, la faliment si fara nici un ban in buzunar. Este un serial interesant plin de umor de calitate.

Trailer

10. Firefly nota 9.1

Firefly seriale online

Gen: aventura / drama / SF An aparitie: 2002

Distributie: Nathan Fillion, Gina Torres, Alan Tudyk

Actiunea serialului se petrece cu cinci sute de ani in viitor. Un echipaj renegat la bordul unei mici nave spatiale incearca sa supravietuiasca, in timp ce calatoresc in parti necunoscute ale galaxiei. Acestia in fuga lor intalnesc diferite factiuni ostile si incearca sa isi continue drumul pentru a nu mai fi urmariti de ‘Alianta’.

Trailer

Articol despre seriale tv si top 2013 pentru urmarit SERIALE ONLINE.