windows 7 personalizare tema

Windows 7 tutorial personalizare tema

Windows 7, cel mai recent produs al Microsoft disponibil pietei, vine cu un pachet de teme vizuale in pachetul standard de la instalarea initiala. Pachetul de teme este pus in valoare de catre capacitatea de accelarare grafica a sistemului de operare Windows 7. Aceasta functie se numeste Aero si este disponibila pentru pc-urile sau notebook-urile ce au performante medii sau mai bune. Daca calculatorul nu are suficiente resurse pentru a sustine o accelerare a imaginilor postate in spatiul de lucru este recomandat ca functia Aero Themes sa fie dezactivata, aceasta afectand performantele sistemului, provocand o intarziere de reactie la comenzile efectuate de catre utilizator.

Sfat, activati functia Aero doar daca computerul dumneavoastra obtine punctajul la testele efectuate automat de catre sistemul de operare de minim 4 puncte. Acest test se executa automat la prima instalare si iti ofera informatii pentru achizitia de software sau cerintele jocurilor pe care doresti sa le rulezi pe calculator.

Cum schimbi tema?

Foarte simplu: click pe butonul START -> Control Panel -> Personalization-> Change Theme sau Create a new Theme (posibilitate de realizare a unei teme vizuale complet personalizate).

windows 7 schimbare tema

[related-posts]