Vplay intampina dificultati cu afisarea colectiei de seriale

Vplay acces colectie seriale online

Vplay are probleme cu accesul la colectia de seriale. Aici gasesti un siretlic de acces la colectia de seriale online a vplay.ro. Cel mai popular site de filme seriale online Vplay, are de o saptamana probleme in accesarea de catre utilizatori a colectiei de seriale online.
Desi Vplay.ro este in afara legii, adica practic nu este redactata o lege destinata continutului internet a productiilor media difuzate prin intermediul internetului la noi in tara, cea mai mare retea de televiziuni prezenta in Romania a incercat de mai multe ori sa inchida sectiunea site-ului in care se gaseste cea mai mare colectie de filme seriale la moda cu actualizari imediat dupa difuzarea lor in tarile de origine. Media Pro a incercat in ultimul an inchiderea site-ului cu argumente plauzibile de concurenta neloiala site-ului propriu voyo.ro care si el ofera continut video si seriale online accesibil prin plata unui abonament.

Vplay neplatind licente pentru serialele difuzate prin intermediul sau si beneficiind de lacune lagislative in privinta continutul web din legislatia romaneasca are o oferta mult mai avantajoasa decat site-urile cu aceeasi specialitate cum ar fi voyo.ro sau antenaplay.ro noul site de continut media online mult mai subtire si decat concurenta sa legala.

Colectia Vplay.ro poate fi inca accesata pe un link, site-ul avand probleme de ordin tehnic, sau pur si simplu ascunderea continutului de seriale online.

[related-posts]

Incercati aici (temporar) pentru a accesa in continuare colectia de seriale online vplay. Site-ul de seriale online se pare ca are zilele numarate, avand in vedere ca marile trusturi de presa au inceput sa investeasca in platforme de distribuire a continutului media in online. Utilizatorii vplay nu pot fi nici ei invinovatiti pentru accesare gratuita a continutului siteului din moment ce marile retele de distributie media content cum ar fi Netflix nu accepta Romania in reteaua lor.

P.S. unde scrie aici apesi doar daca esti logat pe vplay.ro, pentru a se deschide sectiunea cu seriale online a site-ului.

Iar daca te-a ajutat acest mic truc sa ajungi la serialul online dorit poti dona un ban din buzunarul altora apasand pe reclama din subsolul articolului 🙂 Nu de altceva dar sa fie free si sa plateasca altii pana la capat sau poate te va tenta oferta… who knows…