Proxy RDS pentru acces in colectia de seriale online vplay

Proxy RDS pentru Vplay. Intre cablistul RDS si site-ul de seriale online si clipuri VPlay.ro a aparut de curand o problema ce afecteaza utilizatorii retelei RDS.

Daca ai RDS nu ai nici o sansa sa vezi ceva si este pacat mai ales ca aici gasesti seriale gratuite foarte bune. Mai departe o sa va expun cativa pasi simpli pentru a scapa de problema dintre cei doi opozanti prin proxy server. Proxy RDS catre Vplay este un punct intermediar al utilizatorului de a ocoli ruta setata de catre furnizorul de internet si a ajunge la destinatie prin alta parte decat cea presetata.

Mai intai sa precizam ce este defapt un proxy.

Proxy este un server intermediar care poate asigura accesul la internet al userilor conectati in LAN . Utilizatorul cere cu ajutorul browser-ului de Internet o anumita pagina serverului proxy, iar acesta trimite cererea in internet. Raspunsul cu pagina receptionata este remisa catre utilizatorul care a lansat cererea. Astfel, utilizatorii nu mai sunt expusi atacurilor directe din internet, iar ip-ul de originar de pe care se fac cererile este defapt ip-ul serverului proxy. Proxy serverul poate folosi metode de autentificare user-password in asa fel incat doar userii autorizati sa poata folosi softul.

proxy rds vplay

 

 

Tutorial cum sa faci proxy RDS pentru Vplay accesibil online, in reteaua RDS.

Pentru a putea accesa continutul de pe vPlay.ro, in cazul in care aveti o conexiune prin RDS, aveti nevoie sa va setati un proxy.

Seterea proxy-ului se poate face atat manual, cat si cu ajutorul unor add-onuri.

Pasul 1.  Alegi un proxy din lista disponibila AICI (ProxyNova).

Pasul 2.  In functie de browserul folosit urmezi pasii de mai jos. Nu trebuie setat decat browserul pe care il folositi. Proxy-ul ales la Pasul 1 se introduce aici:

Mozilla Firefox: Tools -> Options -> Advanced -> Settings -> Manual proxy configuration

Google Chrome: Options -> Under the hood -> Network -> Change proxy settings -> LAN settings -> Use a proxy server > Advanced > HTTP

Internet Explorer: Tools -> Internet options -> Connections -> LAN settings -> Use a proxy server -> Advanced > HTTP

Opera: Tools -> Preferences -> Advanced -> Network Pasul 3. Se salvează setările. Totul este gata.

Add-onuri: Foxy Proxy / Firefox

Proxy Switchy! / Chrome

Vizionare placuta!

Acum ai Proxy RDS Vplay ca sa poti vedea serialele online preferate.