INSTALARE WINDOWS 8 fara serial de instalare. Metoda utila pentru testarea produselor Microsoft

instalare windows 8 fara licenta

INSTALARE WINDOWS 8 metoda de instalare fara introducerea cheiei de produs. Tutorialul este facut pentru utilizatorii care doresc sa incerce noul Windows 8, dar nu detin o cheie de produs valida pentru a-l putea incerca 90  de zile. Unul dintre lucrurile pe care le-am dus dorul la vechiul mod de instalare la Windows 7 este de a sari cheie de produs in timpul instalarii. Cred ca exista motive pentru care Microsoft a pus un obstacol pentru acest lucru, dar exista si situatii normale in care sarind peste o cheie de produs in timpul instalarii fara cheie de produs, are sens. De aceea le multumesc celor ce au sapat si au gasit o cale prin care poti evita introducerea cheii de produs la instalare Windows 8. Primi pasi pentru instalare Windows 8 fara cheie de produ: Aveti nevoie de o imagine ISO de Windows 8 scrisa pe stick de memorie. Aceasta se poate face ‘Microsoft Download Tool‘. Dupa ce ati scris stickul de memorie cu imaginea de instalare Windows 8 trecem la urmatorul pas si anume creearea unui fisier pentru a putea activa optiunea de ‘SKIP install product key’. Se deschide un fisier notepad si se va scrie in el urmatoarele:

[EditionID] Core

[Channel]
Retail

[VL]
0

Dupa ce s-a dat copy / paste la textul de mai sus se denumeste fisierul ei.cfg si se salveaza ca tip de fisier All Type of Files. Atentie nu salvati fisierul ca text document pentru ca nu isi va face simtita prezenta si nu va influenta in nici un fel metoda clasica de instalare Windows 8. Fisierul ei.cfg creat trebuie salvat in directorul Sources aflat pe stickul de memorie. Calea va fi drive stick memorie:\\sources . Dupa care se boot -a dupa stickul de memorie si se va da SKIP in fereastraunde va va cere product key.

Explicare termeni din fisier

[EditionID] – varianta de Windows 8 pe care o instalati sunt disponibile Core (Home) Pro(Professional) ENT(Enterprise)

[Channel] – tipul licentei. Aceasta poate Volume License sau Retail
[VL] – volume license este cheia produsului cu optiune de cu sau fara sarit pas introducere in instalare Windows 8

Pentru aparitia tuturor optiunilor de instalare Windows 8 disponibile in imaginea ISO se poate folosi fisierul ei.cfg de tipul:

[EditionID]

[Channel]
Retail

[VL]
0

Daca produsul Windows 8 instalat va place ii puteti adauga cheie de produs licentiat si dupa, dar nu dupa expirarea perioadei de incercare de 90 de zile.

instalare windows 8 fara licenta ei config

Succes in INSTALER WINDOWS 8 fara cheie de produs!

instalare windows 8 fara licenta cheie produs

[related-posts]