AER CONDITIONAT TOP. Producatori aparate de aer conditionat recomandati prin calitate

Aer conditionat, un termen intrat in limbajul cotidian. Vara avem nevoie de aer conditionat, mai ales in orasele pline de betoane. Cand totul este incins iti doresti sa beneficiai de aer conditionat produs de un aparat sigur si cu un consum cat mai mic de curent.

aer conditionat top

Aer conditionat si topul celor mai bune aparate de aer conditionat de pe piata romaneasca
1. Panasonic
2. Daikin
3. Mitsubishi
4.  Fujitsu
5.  Fuji Electric
6. Samsung
7. Hitachi
8. York
9. LG
10. Inventor
11. Hyundai
12. Daewoo
In urma raspunsurilor clientilor ce au achizitionat un aer conditionat si au raspuns intrebarilor despre cat de economic este, fiabilitate si costuri de intretinere.

Recomand achizitia de aparate aer conditionat tip inverter.

[related-posts]

Ce este un inverter?

Tehnologie inverter:  Tehnologia INVERTER permite ca unitatea exterioara sa-si varieze turatia corespunzator cu nevoia temperaturii interioare. Astfel, modelul Inverter poate atinge o eficienta cu pana la 30% fata de modelul conventional. Controlul temperaturii interioare se face prin variatia turatiei motorului compresorului.

Concluzia un Inverter este un compresor de aer conditionat care isi controleaza temperatura prina viariatia turatiei si nu prin oprire/pornire a compresorului.

Functionare in mediu exterior intre +40 grade celsius —-  -15 grade celsius.

DC INVERTER

IPAM

VPAM

DC INVERTER: Primul tip de inverter

IPAM : Inteligent Pulse Amplitude Modulation: Ofera control electronic mai fin al compresorului si imbunatateste performantele de racire cu 15% fata de sistemul clasic inverter si cu 30% pentru incalzire. Timp de ajungere la temperatura dorita cu doua treimi mai putin. Mai economic.

VPAM: Variable Pulse Amplitude Modulation. Ofera control asupra turatiei compresorului prin varierea tensiunii de alimentare. Variaza pana 380V.  Necesita alimentare cu curent trifazic. Este ultima tehnologie inverter folosita.Compresorul are dimensiuni reduse, zgomot mult mai mic (silentiozitate crescuta), eficienta energetica si randament mult mai mare decat tehnologiile precursoare.

Bucurate de reacoarea produsa de un aparat de AER CONDITIONAT.