iOS7 un update catre Android. Ce trebuie sa faci inainte de a instala iOS7

ios7 pentru iphone

iOS7 schimba universul iPhone si enerveaza utilizatorii. Apple lanseaza iOS7 astazi si probabil ca, la fel cum s-a intamplat cu alte actualizari importante din trecut, vor aparea ceva batai de cap pentru utilizatori.

O recenzie dupa actualizarea de software la ultima versiune iOS7. Cum vi se pare acum iPhone -ul cu noul sistem de operare smartphone?!

Inainte de a downloada noul soft, e bine sa va pregatiti putin in caz ca vor aparea bug-uri . Doar nu vreti sa ramaneti fara colectia de poze sau muzica, ori alte fisiere pe care le aveti in telefon.

In primul rand, faceti un back-up la toata informatia stocata in telefon in iCloud. Daca aveti iOS5 sau mai recent, back-up-ul se face automat, dar doar daca ati bifat aceasta optiune. Pentru a trece pe back-up automat, mergeti in Settings/iCloud/Back-up& Storage. In acest fel, salvarea datelor se va face zilnic atunci cand telefonul are ecranul blocat, este conectat la WiFi si pus la incarcare.

Revenind, chiar daca aveti setat back-up-ul automat, faceti totusi o salvare manuala ca sa fiti siguri ca e totul in regula. Pentru a face acest lucru, intrati in Settings/iCloud/Backup& Storage si dati click pe Backup Now.

Fiind un back-up complet, acesta va dura ceva timp, asa ca inarmati-va cu rabdare. Daca aveti prea multe informatii stocate pe telefon, s-ar putea ca backup -ul pe iCloud sa nu reuseasca, asa ca apelati la solutia transferului pe calculator. Ori sa mai stergeti din aplicatiile pe care nu le folositi.

Nu uita nici de iTunes. Sincronizeaza telefonul cu iTunes-ul de pe calculator, dar atentie la faptul ca daca ai bifat backup -ul pe iCloud s-ar putea ca sincronizarea sa nu mearga. iOS7 mai mult decat o actualizare.

[related-posts]