REVELION 2014. Te pregatesti pentru petrecerea de Revelion din 2014

revelion 2014 exotic

Probabil ca nu foarte multi romani si-au rezevat cateva zile din concediul de odihna pentru petrecerea unui revelion exotic intre 2013 si 2014.

Vacanţa programata din timp pentru perioada Sarbatorilor de iarna si a revelionului in 2014 poate fi un frumos cadou facut la sfarsit de an.

O rezervare din timp a biletelor pentru revelion si a sarbatorilor de iarna poate samana cu un Mos Craciun darnic, avand in vedere ajantajele preturilor mici in aceste conditii.

Pentru o petrecere clasica de Craciun cele mai alese destinatii sunt clasicele Laponia si Viena.

Cand pleci in vacanta de Revelion altundeva unde temperatura este de cel putin 20 de grade ai o usurare la capitolul bagaje, pentru ca iti iei haine subtiri, care ocupa putin spatiu in primul rand. In al doilea rand este deosebit sa iti petreci sarbatorile de iarna intr-un loc cald, cu obiceiuri foarte diferite de ale noastre. Dar de cele mai multe ori este aproape la acelasi pret ca o vacanta de lux de Revelion petrecuta in Romania.

Pentru a fi fancy in noul an, de revelion majoritatea prefera tarile cu clima calda dar si exotice. Cum ar fi Mali, Bali, Malaezia, Thailanda sau Mexic. In schimb aceste destinatii sunt foarte fancy si la capitolul cheltuieli, anjungand la 18000 – 19000 de euro de persoana in care sunt incluse si biletul de avion si taxele aferente.

Astfel ca Revelion 2014 exotic inseamna SPA, culoare azurie, mancare exotica si mult soare in plina iarna.

Mare atentie la bagaje atunci cand faci o calatorie exotica de Revelion.

Fa-ti bagajele cu cap, pentru o vacanta de Revelion fara regrete

Ceea ce nu trebuie sa uiti este ca multe boli se transmit prin muscaturile tantarilor, motiv pentru care, daca te-ai hotarat sa iti petreci vacanta de Revelion intr-o tara exotica, este esential sa folosesti substante impotriva insectelor.

Se recomanda hainele cu maneci lungi, care protejeaza intreg corpul, iar locurile in care dormiti trebuie sa fie protejate de plase de tantari.

Distractie placuta de Revelion 2014 !

Pentru cei ce isi stau acasa in Bucuresti va invitam sa aruncati un ochi pe ofertele de petrecere REVELION 2014 de pe site-ul petrecere-de-revelion.ro .

[related-posts]