Lansarea Windows 8.1 asteptata in luna octombrie

microsoft windows 8.1

Windows 8.1 anuntat ca fiind gata de lansare in luna octombrie. Windows 8.1 este vazut ca o actualizare a sistemului cu noi functii si remedieri de bug -uri a noii interfete Windows 8. Microsoft e in linie dreapta in ceea ce priveste finalizarea Windows 8.1, dar utilizatorii trebuie sa astepte pana in octombrie pentru a face cunostinta cu noua versiune a sistemului de operare.

Compania a anuntat anterior ca noul OS va fi disponibil pentru producatorii de terminale la finele lui august, ceea ce se si intampla deja.

Restul userilor vor avea acces la Microsoft Windows 8.1 in octombrie, iar diferenta dintre cele doua date de lansare ar trebui sa permita si celorlalti producatori de terminale care integreaza noul OS sau interactioneaza cu el sa gasesca solutii optime si sa rezolve eventualele buguri de functionare inainte de lansarea pentru publicul larg.

Printre noutatile aduse de Microsoft Windows 8.1 sunt incluse imbunatatiri ale designului si functionalitatilor inclusiv suport pentru terminalele cu ecrane de mici dimensiuni.