Top antivirus gratuit l-am facut pe baza recenziilor si evenimentelor comunicate in internet folosind ca sursa forumuri si siteuri de prezentare.

Antivirusii gratuiti sunt foarte bine de folositi atunci cand nu avem inca o licenta a unei suite complete de securitate platita. Cautati un antivirus gratuit care sa-si faca treaba bine, pana ce reusiti sa cumparati o licenta de antivirus? Noi va putem ajuta cu propuneri spre atentia  dumneavoastra a unui top al antivirusilor cu posibilitate de instalare a unei versiuni free, care sa va ajute sa pastrati calculatorul personal cat mai mult timp curat din punct de vedere software. Topul pe care il propunem este facut pe baza experientei de lucru cu acesti antivirusi, dar in acelasi timp atragem atentia ca instalarea lor nu presupune o protectie maxima in ceea ce priveste toata gama de securitate oferita de o solutie platita. Aceste solutii de antivirusi gratuiti ofera minimul de filtrare si securitate necesar pentru a putea naviga pe internet si a mentine calculatorul personal curat din punct de vedere a programelor. Astfel ca versiunile gratuite de antivirus propuse atentiei dumneavoastra vor fi: Microsoft Security Essentials, Avira Free Antivirus 2013, AVG AntiVirus Free 2013, Avast Free Antivirus, Comodo Internet Security.

1. Microsoft Security Essentials Top antivirus gratuit

microsoft security essentials top antivirus gratuit

De tinut minte

Microsoft Security Essentials 2 va va proteja, si o va face, in general bine. Cu toate acestea, impactul acesteia asupra performanței sistemului ar putea fi îmbunătățit, și este încă un pic de lumină în centura instrument.

Folosire:

Microsoft Security Essentials (MSE) la a doua sa aparitie a debutat ca fiind un antivirus usor, cloud-based  , ca varianta gratuita pentru versiunea platita Security Suite Live OneCare din 2009. Versiunea a doua introduce niste stalpi de verificare mai adanca in Internet Explorer si firewallul implicit in versiunile de Windows Vista si Windows 7. Security Essentials a inceput sa se maturizeze, desi este inca de imbunatatit la periferice.

Pagina de descarcare producator, click pe cuvantul pagina.

2. Comodo Internet Security Free Top Antivirus gratuit

comodo internet security free top antivirus gratuit

De tinut minte

Comodo Internet Security este un antivirus gratuit si solutie pc de securitate care combina o serie de instrumente de securitate eficiente intr-un pachet ușor de utilizat gratuit . Este unul dintre cei mai recenti pretendenti pentru a intra in expansiune in domeniu de securitate gratuite, cu care are anumite caracteristici importante, cum ar fi scanarea antivirus cloud-based si analiza comportamentului pentru a contracara evenimentelor de tip zero-day, un firewall robust, sandbox, si anti-spyware – toate controlate de la un singur punct de acces, care ia presupunerile si programul, – swapping(inversare)  din ecuatia de securitate. Fiecare se straduieste pentru a satisface absolut toti utilizatorii avansati si incepatori. Comodo Internet Security trece toate aceste puncte de control si adauga unele dotari unice, cum ar fi imbunatatirea vietii private Comodo Dragon browser-ul si un serviciu SecureDNS care va permite a naviga in conditii de siguranta si poate mai rapid, de asemenea. Am folosit aplicatia Comodo Firewall Free  pentru ceva timp, si este dovedit la eficacitatea ca si firewall-uri mai bine-cunoscutele sale gratuite. Este o componenta majora a Comodo Internet Security.

Pagina de descarcare producator, click pe cuvantul descarcare.

3. Avira Free Antivirus 2013 Top antivirus gratuit

Avira antivirus 2013 top antivirus gratuit

De tinut minte

Avira in noua sa versiune free a venit cu o redesenare a structurii sale interioare cat si prin look-ul afisat catre utilizator. Stim ca Avira a avut un istoric bun in materie de protectie, dar nu putem trece peste scoaterea din versiunea free pentru „pop-up blocker”.

Totusi include toolbarul Ask cu toolurile speciale cum ar fi „Do not Track me” pentru a scapa de reclame profilate , „ad blocker” – reclame pe cuvinte, dar si social shield pentru a putea fi protejat la autentificare pe retelele sociale.

Pagina de descarcare producator, click pe cuvantul producator.

4. Avast Free Antivirus Top antivirus gratuit

Avast Antivirus Free top antivirus gratuit

De tinut minte 

Avast continua sa impinga limitele superioare ale securitatii noi module de securitate, actualizate cu tehnologia zilelor noastre. Avast Free Antivirus Free este primul care introduce instrumente specializate cum ar fi de exemplu scanarea dosarului prin sistem de reputatie.

Pagina de descarcare producator, click pe cuvantul producator.

 

5.  AVG AntiVirus Free 2013 Top antivirus gratuit

AVG Antivirus Free 2013 top antivirus gratuit

De tinut minte:

Se bucura de un scor de detectie intrus sau infectari apropiate foarte mult de rata detectiilor celor mai bune solutii antivirus cu plata.

AVG Antivirus free lupta pentru a indrepta punctele slabe din trecut prin reducerea dimensiunii de instalare (de la peste 102 MB de descarcat la doar 33MB), cat si a instrumentelor pentru viitor cum ar fi „do not track me” si utilitare de securizare a identitatii pe internet.

Folosire

AVG Antivirus mizeaza acum pe retusuri estetice pentru noul mod de vizualizare si interfata optimizata cu insistenta pentru interfata Windows 8.

Pagina de descarcare producator, click pe cuvantul producator.

[related-posts]