McAfee LiveSafeLiveSafe un manager de securitate lansat de McAfee

McAfee si Intel pun bazazele programului LiveSafe, manager de securitate complet. În zilele noastre, problemele de securitate afectează pe toata lumea indiferent de sistemele de operare sau terminalele utilizate. Ținând cont de acest lucru, McAfee și Intel lansează un software de securitate all in one numit LiveSafe care include protecție antivirus, manager de parole, stocare criptata pe cloud securizata cu comenzi vocale sau recunostere faciala.

LiveSafe își propune ca toți utilizatorii săi să fie în siguranță oricând. „Nu contează ce faci, ce folosești sau de unde te conectezi, vei fi întotdeauna în siguranță”, spune Gary Davis, VP McAfee, într-un interviu.
LiveSafe este compatibil cu Windows, iOS și Android. În plus, nu există limitare pentru numărul de terminale pe care folosețti softul, astfel că utilizatorii îl pot instala pe toate terminalele utilizate. LiveSafe va costă 19,99 dolari pentru primul an, iar apoi 79,99 dolari.

Pe lângă protecția antivirus, anti-malware și firewall, suita oferă și un 1GB de stocare criptată denumit Personal Locker unde utilizatorul poate stoca cele mai sensibile informații și documente. La activare, userii trebuie să aleagă un PIN, să trimită o fotografie a feței și să-și înregistreze vocea. Toate aceste elemente de securitate vor constitui un sistem de protecție pe trei niveluri.

Pentru a accesa un document, userii trebuie fie să tasteze PIN-ul, fie să facă o poza pentru recunoaștere facială, fie să citească doua mesaje pentru a confirma vocea (primul mesaj e întotdeauna același, al doilea e randomizat).
LiveSafe vine, de asemenea, cu panou de control accesibil via orice browser internet prin intermediul căruia se pot gestiona toate funcționalitățile și opțiunile. Suplimentar, suita include un manager de parole compatibil cu toate terminalele.

Davis a declarat pentru că McAfee își propune să educe consumatorii cu privire la amenințările cibernetice. În prezent, compania oferă discouturi și alte tipuri de bonusuri userilor care folosesc toate opțiunile LiveSafe.

Suita va fi disponibilă clienților care cumpără produse Dell începând cu 9 iunie. De asemenea, compania plănuiește să vândă produsul prin intermediul partenerilor, dar și ca produs standalone, deși o dată pentru acest lucru nu a fost încă avansată.

[related-posts]