Produs it romanesc de la companii cu capital romanesc o stire buna in fiecare zi

produs it romanesc o stire buna in fiecare zi

Produs it romanesc va fi promovat de catre Eway News. Produsul it romanesc il vom considera mereu o stire buna pentru vizitatori.

Produs it romanesc ar trebui utilizat mai mult de companiile mici si mijlocii din tara pentru a ne tine valorile pentru noi dar si pentru a opri exodul celei mai de pret componente de dezvoltare. Dorim sa sprijinim producatorii locali de software si hardware prin expunerea pe site a produselor din domeniul IT si automatizari din orice domeniul aplicabil. Dam o sansa start-up -urilor romanesti in industria IT, cu mijloacele avute la indemana.

Listarea si afisarea produselor dorim sa fie de calitate un lucru dorit atat de mult de catre noi cat si de vizitatorii nostri. Dezvolta ideea sau asigura-ti mai multa vizibilitate in mediul online a ideilor si produselor tale, ai numai de castigat.

Produs IT romanesc acceptat pentru postare: software securitate, software monitorizare, aplicatii open-source, aplicatii web, aplicatii android, aplicatii ios, aplicatii microsoft, software specializat, software automatizari, hardware si automatizare proiectate sau ansamblate in Romania. Sunt excluse serviciile.

Scopul sectiunii fiind clar, mergem mai departe cu conditiile de afisare pentru produs IT romanesc:

Modalitate de contact:

  • se trimite un email prin formular cu o scurta descriere a produsului ce doriti sa apara pe site-ul nostru
  • in email-ul raspuns va fi atasat in corpului raspunsul de acceptanta al produsului si pasii urmatori

Daca raspunsul pentru cererea dumneavostra a fost unul pozitiv continuam cu pasii de afisare:

Materialul articolului despre produs it romanesc va fi creat prin datele furnizate de dumneavoastra. Un mic ghid de materiale necesare pentru promovare reusita:

  • o descriere a companiei grupului de programatori -> pentru ca prioritate vor avea start-up urile si ideile revolutionare
  • o descriere a produsului cu un limbaj pe intelesul majoritatii potentialilor utilizatori
  • descriere tehnica si compatibilitati
  • foto produs sau printscreen-uri start-up aplicatie, bannere, animatii, imaginea pe care doriti sa o promovati
  • daca exista video explicativ este bine-venit

Datele de contact ale producatorului. Datele comerciale nu sunt in atentia noastra.

Metoda de evaluare produselor se face prin deschiderea sectiunii de comentarii al fiecarui articol.

Daca ne-a placut produsul tau, vom publica un review incercand sa ramanem obiectivi aratand atat aspectele pozitive cat si cele negative ale caracteristicilor.

Afisarea standard in articol optimizat nu implica costuri din partea producatorilor. Produs IT romanesc cu descrieri elaborate cu atentie si metode de prezentare diverse va fi prioritar in afisare.

Puneti pe tapetul online produsul, pentru ca niciodata nu poti sti cine iti poate vizualiza produsul. Companiile mici si mijlocii romanesti pot folosi software-ul sau hardware-ul tau daca managerilor li se explica corect, iar produsul ofera calitatea si productivitatea dorita.

Concluzia: Produs it romanesc promovat gratuit dar cu continut tehnic si informativ complet. Reclamele si bannerele nu sunt prioritatea noastra.