tastatura Logitech spalabila

Tastatura Logitech ce poate fi spalata

Tastaura Logitech ideala pentru cei ce au copii sau varsa des lichide. Oricine are copii sau un job unde de multe ori ajungi sa mananci pe birou, stie ca tastatura nu prea e prietene buna cu alimentele sau bauturile.

Tastatura Logitech poate fi pusa sub jet de apa si spalata ca pe vasele de bucatarie. Nu mai exista vreo diferenta intre spalatul vaselor si spalarea noului model de tastatura Logitech Washable Keyboard K310.

Foarte repede devine lipicioasa, plina de urme si praf daca nu este curatata in mod regulat. In general o curatam cu un spary cu aer si lavete cu solutii antistatice pentru electronice, alt mod mai simplu de curatare nu avem.

Totusi, miercuri cei de la Logitech au prezentat noul lor model de tastatura ce se poate spala, Washable Keyboard K310. Cu un design specific gamei Logitech, aceasta tastatura este rezistenta la apa si poate fi scufundata probleme pana la o adancime de 11 inch, aproximativ 27 centimetrii. Ca urmare poate fi spalata direct in chiuveta din bucatarie, avand in plus si talentul de se usca repede.