Sony RX 1 un aparat cu senzor full – frame

sony rx1

Sony RX1 lansare aparat cu senzor full- frame. Probabil nu te-ai fi asteptat ca intr-un aparat de fotografiat compact Sony sa gasesti un senzor full-frame. In timp ce analizau un set de fotografii de presa inca nepublicate, cei de la photoprice.ca au descoperit pe langa imaginile modelelor Sony Alpha A99 si Sony NEX-6 si imaginile noului Sony RX1, ale carui forma si dimensiune indica un aparat compact de buzunar care include insa un senzor foto full-frame specific aparatelor din gama profesionala.

Cateva detalii pot fi observate inca din start. Sony RX1 are un obiectiv de 35mm cu f/2.0, aparent fara posibilitatea de detasare. Cel mai probabil RX1 este setat pentru fotografii cu experienta, cu un mod special pentru focusul macro si controale dedicate pentru reglarea manuala a diafragmei si timpului de expunere. Binevenit este si blitz-ul de tip pop-up si selectorul de moduri.

Nu sunt mentionate data de lansare si pretul orientativ, dar se vehiculeaza data de 12 septembrie cand este asteptata lansarea mai multor modele. Pretul va fi probabil unul destul de ridicat, apropiat celorlalte aparate cu senzor full-frame.