Canon EOS Rebel SL1 mini DSLR -ul mult asteptat

Modelul Canon T4i lansat anul trecut este unul excelent. Insa, desi includea o serie de caracteristici extraordinare, precum ecranul capacitiv si functia de autofocus continuu in mod video, nu parea ceva special.

Canon EOS Rebel SL1

Pana la urma, un DSLR pentru amatori nu prea are sens atunci cand exista o multime de mini-camere automate cu performante similare. Asa ca oamenii de la Canon au micsorat T4i intr-o versiune mini denumita Canon EOS Rebel SL1.

Cu exceptia dimensiunilor ecranului capacitiv fix, Canon EOS Rebel SL1 este identic cu modelul anterior: acelasi sensor de 18Mp, acelasi procesor DIGIC 5, aceeasi functie de filmare video de 1080p cu autofocus continuu. Diferentele incep sa apara la greutate: 390g vs 510 g. Asadar, T5i este foarte usor si mic.

Canon EOS Rebel SL1 spate

Canon EOS Rebel SL1 va fi disponibil la vanzare incepand de luna viitoare la un pret de 650 dolari pentru body sau inglobat intr-un kit care include si lentila de 18-55mm. Pretul e mai mic decat al unui T4i, dar nu e la fel de avantajos precum al unui Sony SLT-58 care costa doar 600 dolari cu lentila inclusa.

Sursa: GIZMODO