Xperia ZR de la Sony poate face fotografii subacvatice

Sony Xperia ZR

Sony tocmai a dezvăluit cel mai nou model al său, Xperia ZR, un terminal Android cu display HD de 4,6 inch, camera de 13 Mp, 2Gb RAM și procesor Snapdragon de 1,5GHz de la Qualcomm.

Noul telefon va fi dipsonibil la vânzare începând cu trimestrul 2, dar prețul n-a fost încă confirmat. Precum fratele mai mare, Xperia Z, telefonul este rezistent la apă până la adâncimea de 1,5m, respectiv pentru o perioadă de maxim 30 de minute, permitând astfel utilizatorului să facă fotografii sau filmulețe HD sub apă.

Smartphone-ul 4G vine cu Stamina, tehnologia Sony de conservare a bateriei despre care compania susține că poate prelungi durata bateriei de 4 ori printr-un management al aplicațiilor care consumă multă energie. De asemenea, telefonul vine și cu tehnologia NFC, dar și cu Bravia Engine 2 pentru o experiență vizuală clară și plină de culoare.

Calum MacDougall, Director Marketing Xperia în cadrul Sony Mobile Communications, subliniază importanța capacităților subacvatice ale telefonului:

Sony Xperia ZR împinge limitele felului în care utilizatorii își pot folosi terminalul. Prin combinarea tehnologiei Sony utilizate pe zona foto cu cel mai mare nivel de etanșeitate acvatică, utilizatorii nu vor mai rata niciun moment. Îmbinarea celor mai bune tehnologii Sony, aplicații media, conectivitate imediată prin cea mai mare varietate de accesorii NFC (Near Field Communication), Xperia ZR livrează acea experiență unică pe care clienții o asteaptă de la Sony.