Nokia Lumia vanzari record. Peste 8 milioane de smartphone-uri Lumia vandute in perioada iunie – septembrie

nokia lumia vanzari record

Nokia Lumia vanzari record datorita preluarii Nokia de catre Microsoft si promovarea ofertelor cu Windows Phone.
Nokia se pregateste sa lanseze o noua serie de terminale in cadrul evenimentului Nokia World ce se desfasoara la Abu Dhabi in aceasta saptamana.

Se pare ca Nokia e pe val gratie vanzarilor record ale Lumia, care au atins un varf de 8 milioane de unitati vandute doar in intervalul iunie – septembrie 2013, conform unui articol aparut in Wall Street Journal.

Pentru cei atenti la cifre, in trimestrul doi al acestui an, Nokia Lumia vanduse 7,4 milooane de unitati. Varful de vanzari de 8 milioane reprezinta deja dublul vanzarilor din 2012.

Pentru moment, reprezentantii Nokia n-au confirmat cifrele publicate de Wall Street Journal. Insa stirea vine in continuarea unui studiu care estima ca vanzarile de Windows Phone reprezinta 8,2% din vanzarile totale ale celor 5 piete europene majore in perioada mai – iulie 2013.

[related-posts]

Nokia, prin gama Nokia Lumia, se afla insa la distanta mare de Apple si Samsung, adica iOS si Android, dar se pare ca se aseaza confortabil pe locul 3 in topul celor mai vandute terminale.

nokia lumia la nokia world 2013

Prin vanzarile record Nokia Lumia revine in forta intre preferintele utilizatorilor ce doresc sa-si achizitioneze un smartphone.