LG G Flex un smartphone de ultima generatie cu ecran curbat

lg g flex lansare

LG Gflex nava amiral a coreenilor de la LG si un concurent real pentru Samsung Galaxy Round, va fi lanasata luna viitoare in Coreea

LG a dat publicitatii detalii despre modelul LG G Flex cu ecran curbat care a facut obiectul multor zvonuri in ultima vreme. Modelul va cantari 177g, are un ecran curbat de 6 inci cu tehnologie OLED, procesor Snapdragon 800 si 2GB RAM. Camera principala are 13MP si este plasata deasupra celor doua butoane de control plasate pe spate.

In comparatie cu ecranul de la Galaxy Round, cel de la LG G Flex este arcuit de pe verticala, nu pe orizontala (adica dintr-o margine intr-alta). Acest lucru pare mai logic daca ne gandim ca astfel telefonul se poate potrivi mai bine pe fata.

lg g flex coreea

Similar cu G2-ul celor de la LG, noul telefon are functii precum inregistrare audio si redare de inalta fidelitate, ecran dual pentru aplicatii si „tap to wake” – functie care beneficiaza de cateva animatii speciale in functie de locul si felul in care se deblocheaza telefonul. Presa coreeana a mai precizat ca va exista o vopsea speciala aplicata pe carcasa din spate ce permite auto- remedierea zgarieturilor superficiale in cateva minute.

LGG Flex va fi lansat in Coreea luna viitoare, dar nu exista nicio informatie privind lansarea mondiala, ceea ce poate insemna ca acest model este in stadiu de teste pentru LG.

lg g flex lansare noiembrie