SAMSUNG ROUND se lanseaza maine. Primul telefon cu ecran curbat va fi lansat maine 10.10.2013 pe piata IT din Korea de catre Samsung

samsung round galaxy

Samsung lanseaza primul telefon cu ecran curbat, Samsung Round Galaxy, in Coreea.

Telefonul curbat al celor de la Samsung este real. Dupa cateva imagini „scapate” in presa, SK Telecom a anuntat oficial ca telefonul va fi disponibil in reteaua lor incepand chiar de maine.
Punctul de atractie major al lui Samsung Round il reprezinta in mod evident ecranul OLED curbat de 5,7 inci si 1080 px, dar si procesorul foarte puternic de 2.3 Ghz quad core. Samsung Galaxy Round ruleaza ultima versiune de Android 4.3 Jelly Bean
Samsung Round Galaxy va fi primul smartphone cu ecran mare, de 5,7 inci, care poate fi utilizat cu o singura mana.
Samsung promite o multime de alte functionalitati pentru acest nou telefon. De exemplu, daca ecranul este inclinat, pe ecrane vor aparea diverse notificari (apeluri, mesaje, nivel baterie, etc.). Telefonul are 7,9mm grosime si aprox. 154g, fiind mult mai usor decat Note 3. Samsung Round -ul este dotat cu o camera principala de 13 megapixeli, iar cea secundara de 2.1 megapixeli.
Smartphone -ul arata mult diferit fata de prototipul dezvaluit de Samsung la CES. Daca telefonul este asezat cu ecranul in jos, nu ai cum sa vezi notificarile de pe ecran.
Functionalitatile Samsung Round Galaxy mai includ LTE, memorie interna standard de 32 Gb sau optiune pentru 64 Gb , o baterie de 2.800mAh si o culoare speciala pentru lansare, luxury brown.

[related-posts]

Pretul de pornire pentru achizitie al smartphone-ului SAMSUNG ROUND este de 1000 de dolari americani.

samsung round galaxy