Smartphone-ul care reuseste sa ii sperie pe Samsung si Apple

htc one max

Un smartphone este gata de a intra in batalie cu consacratii rivali de cota de piata Galaxy, modelul amiral al producatorului coreean Samasung, si iPhone, legendarul model al americanilor de la Apple.

Aflat in teste finale si ferchezuit de producator noul smartphone ce avea sa iasa pe piata in luna octombrie a acestui an se anunta a fi un ‘best seller’ celor ce isi doresc un telefon si o tableta in acelasi timp.

Sa eliberam misterul noul smartphone care a reusit sa sperie concurenta mai bine pozitionata in piata. Este vorba despre noul HTC One Max. HTC One Max ofera cumulul de optiuni inglobate diferit de cele doua modele de succes ale rivalilor, Galaxy si iPhone.

htc one max cititor amprenta biometrica

Despre HTC One Max putem spune ca este versiunea mai mare a celebrului model HTC One, o varianta regandita si actualizata pentru modelul de succes, dar si intrarea in segmentul dominat de Galaxy Note. Am privit specificatiile smartphone-ului si am observat ecranul de 5.9 inci, ceea ce ne duce cu gandul spre dimensiunea unei tablete.

htc one max tableta smartphone

One Max se alatura deja maturilui Atrix, produs de Motorola, sau noului iPhone 5S prin oferirea unui cititor de amprenta biometrica, ca metoda de autentificare. HTC merge pe mana experimentatilor ingineri si designeri ergonomici ai Motorola prin preluarea pozitiei cititorului de amprenta biometrica. Acest cititor este prezent pe spatele carcasei smartphoneului, fata de pozitionarea cititorului la iPhone care se afla pe tasta de meniu. Inginerii de la HTC au justificat alegerea pozitiei cititorului de amprenta biometrica prin accesul mult mai facil si natural de pe spatele carcasei, decat prin incercarea de a monta pe fata ecranului.

htc-one-max2

One Max mai vine cu un conector interesant numit Pogo fiind dotat cu trei pini. Conectorul Pogo este folosit pentru conectarea diferitelor accesorii cum ar fi casti audio, stylus si altele.

ecran htc one max

De ce este concurenta speriata de acest nou dispozitiv HTC?

HTC One Max ne ofera un ecran IPS Full HD (rezolutie 1920 x 1080) cu marimea de 5.9 inci. Jocurile si aplicatiile vor fi niste glume bune pentru noul procesor Qualcomm Snapdragon 800 la doar 2.3 Ghz frecventa si construit cu 4 nuclee. Acesta pentru a se simti in largul sau in timpul procesarii va fi ajutat de doar 2Gb memorie RAM si va avea spatiu de stocare a datelor incepand cu 16 Gb, plus port pentru memorie extinsa SD. Pentru ca masinaria care se apropie cu pasi repezi, ca putere de procesare, de un notebook sa poata avea si o autonomie multumitoare i-a fost asigurata o baterie cu capacitatea de 3300mAh.

htc one max prezentare

HTC One Max momentan se afla in doua variante. O varianta mai slaba se afla deja pe piata din China si este DUAL SIM, iar cea de-a doua este cu microsim. Ambele variante nu beneficiaza de noul procesor Snapdragon, acesta aparand doar pe versiunea internationala a noului HTC One Max.

Mai jos gasiti schema explicativa a procesorului Snapgradon 800

snapdragon 800 HTC One Max

Nu am spus nimic despre camerele noului model One Max, dar ne asteptam sa fie cel putin la fel de bune ca cele care echipeaza modelul mai vechi de HTC One X.

In continuare audiofilii vor fi incantati de sistemul audio Beats Audio, iar experienta grafica va fi mereu la inaltime pentru HTC One Max. Presupunem ca HTC One Max il asteapta pentru a va veni la pachet cu noul Android KitKat 4.4.

[related-posts]