GooPhone si gigantul coreean LG aduc pe piata primul smartphone ce accepta trei cartele sim

goophone x1 pconline

Telefoanele Dual-SIM sunt foarte utile mai ales celor care calatoresc mult si utilizeaza, de exemplu, cartele prepaid in anumite tari. Se pare, insa, ca dual-SIM-urile nu mai sunt suficiente.

Din fericire, GooPhone si LG s-au gandit sa vina in ajutorul celor interesati si vor lansa primul smartphone tri-SIM care foloseste noile chipuri MediaTek , Triple-SIM. Atat nou dezvaluitul GooPhone X1+, dar si versiunea Optimus L4 II pot primi trei SIMuri fara un impact major asupra duratei de viata a bateriei.

Niciunul dintre cele doua telefoane nu este unul de varf: X1+ vine cu un display FWVGA de 5inch si un procesor cu doua nuclee MT6572, in timp ce LG4 II are un display HVGA de 3,8inch si un chip de 1GHz al carui furnizor nu a fost comunicat. Cu toate aceste limitari, noile telefoane vor fi foarte utile celor care nu vor sa schimbe SIM urile de fiecare data cand trec o granita.

Modelul LG e deja disponibil la vanzare in Brazilia, in timp ce GooPhone X1+ va fi lansat pe mai multe piete in urmatoarele zile.

lg-optimus-l4-ii-dual-sim