Galaxy Win lansat de Samsung

Samsung Galaxy Win

Compania coreeana a lansat in mod oficial modelul Galaxy Win, un nou telefon Android dotat cu procesor quad-core 1,2GHz si un display de 4.7 inci.

Samsung Galaxy Win

Telefonul seamana destul de mult cu Samsung Galaxy III, dar este un terminal pozitionat in gama medie, cu touchscreen WVGA, camera de 5MP si o bateria LI-ion de 2000mAH.

Lansarea urmeaza unui sir de zvonuri de saptamana trecuta care a culminat cu comfirmarea existentei terminalului de catre Samsung China.

Telefonul vine la pachet cu o memorie interna de 8GB, desi e posibil ca aceasta sa fie diferita in functie de piata de desfacere, 1GB RAM si un microslot pentru carduri de pana la 32GB.

Samsung Win are dublu SIM si poate filma video la o calitate de 720p (15 cadre pe secunda), dar si reda continut la aceeasi rezolutie, dar cu o viteza de 30 cadre/sec. Pe partea din fata exista o a doua camera VGA, dar inca nu se cunoaste rezolutia. Ne putem inchipui totusi ca nu va fi ceva impresionant, ca in cazul majoritatii telefoanelor cu Android.

Samsung Galaxy Win vine cu Android 4.1 (Jelly Bean), dar are integrat Touch Wiz si o multime de aplicatii si functionalitati – Easy Mode, Smart Alert, Motion UX.Tefelonul e dispnibil in doua culori – Ceramic White si Titan Grey. Compania il descrie ca fiind un dispozitiv intuitiv creat sa aduca un echilibru intre nevoile unui consumator in miscare si putere de procesare impresionanta. Desi procesorul este unul important, restul specificatiilor plaseaza Win mult sub proaspat lansatul Galaxy 4.