Baterie iPhone 5S defecta montata direct din fabrica

Prima mare problema acceptata de Apple, baterie iPhone 5 defecta, este existenta unor loturi de iPhone 5S si iPhone 5c cu bateriile deja defecte montate. 

Desi vanzarile smartphone -urilor iPhone 5S si iPhone 5C sunt multumitoare in acest moment conform cifrelor publicate de catre companie, lansarea Apple pentru noile smartphone -uri de generatie noua nu a decurs fara probleme deoarece a fost umbrita de probleme precum receptia semnalului fluctuanta a noului iOS 7, ceva probleme de stabilitate si, mai nou, de bateriile defecte din modelele iPhone 5S.

baterie-iphone-5s-defecta

Baterie defacta iPhone 5S este concluzia unui comunicat remis de catre compania Apple in care specifica simptomele loturilor care ar fi descarcarea rapida, autonomia scazuta si ciclul de incarcare foarte mic.

Gigantul Apple nu a descris natura problemei dar nici numarul de utilizatori afectati, afirmand doar ca gradul de incidenta al problemei, baterie iPhone 5S defecta, este mic.
Utilizatorii iPhone 5 care au probleme cu bateria smartphone -ului pot cere inlocuirea gratuita. Apple declara ca va contacta utilizatorii afectati dupa seria IMEI a smartphone -ului ceea ce inseamna ca Apple stie ce loturi sunt afectate. Compania nu a dezvaluit cum va proceda pentru chemarea in service pentru problema baterie iPhone 5S defecta.

Problema cu descarcarea bateriei iPhone au semnalat-o si utilizatorii care au facut actualizare la noul sistem de operare al smartphone -urilor iPhone si tabletelor iPad numit iOS7.

[related-posts]

Lansarea modelelor iPhone 5S si iPhone 5C a adus vanzari record companiei Apple care inregistrat in primele trei zile de la lansare vanzari record de peste 9 milioane de unitati. Speram ca problema baterie iPhone 5S defecta sa nu afecteze foarte mult prestigiul si vanzarile perioadei urmatoare.

baterie iPhone 5S defecta

Apple sustine ca problema cu baterie iPhone 5S defecta afecteaza cateva mii smartphone -uri din loturile modelului iPhone 5s.