Vplay seriale online nu functioneaza din dupa-amiaza de 12 noiembrie 2013

Toti amatorii si impatimitii vplay seriale online au observat ca in dupa-amiaza de 12 noiembrie site -ul de seriale online vplay.ro, cel mai mare si urmarit din Romania nu functiona. Vizitatorii vplay seriale online s-au simtit parasiti de alternativa gratuita de a isi urmarii serialele preferate de peste ocean si au inceput sa caute motivele pentru care vplay este oprit.

vplay seriale online inchis

[related-posts]

Trecand mult timp peste platforma de furnizare VOD (video on demand) detinatorii sai au luat decizia de a inchide temporar accesul la platforma vplay de seriale online si video clipuri. Aceasta mutare este cauzata si de schimbarea profilului platformei din oferirea dedicata a continutului VOD cu seriale intr-unul general, atacand segementul impartit de youtube si vimeo.

Toti utilizatorii site-ului sunt sfatuiti sa se linisteasca pentru ca site-ul vplay seriale online nu a fost inchis el fiind in momentul acesta actualizat si imbunatatit.

ROTLD a blocat domeniul

Vplay serialie online ca si domeniu este blocat de catre ROTLD (Romanian Top Level Domain) registratorul de domenii cu terminatia .ro . Se pare ca problema este mai serioasa si probabil site-ul poate fi blocat definitiv. Dupa cum se vede din printscreen achizitia de domeniu s-a facut prin Hostway, persoana detinatoare fiind din Ucraina.

Iata dovada:

vplay oprit la ROTLD deci nu deschide

Punctul de vedere al Vplay.ro este unul de calmare a utilizatorilor sai.

Iata ce spune unul dintre detinatori pe contul oficial de Facebook al site-ului vplay seriale online:

‘ Site-ul www.vplay.ro seriale online este momentan in mentenanta si nu este inchis definitiv. In cursul zilei de astazi am primit multe cereri din partea voastra cum ca doriti sa achitati o forma de abonament si site-ul sa fie cu plata. Nu putem sa facem o campanie care sa poarte numele de ”abonament” pentru ca este ilegal, insa putem face o ”campanie” care sa poarte numele de ”donatie” prin care voi ne puteti sustine. In urma cererii voastre am deschis astazi un cont in care puteti vira orice suma de bani considerati voi. 

Cate like-uri aduna acest lucru, merita sa postam numarul de cont?
Totul depinde de voi, asteptam pareri! ‘

Nu suntem de acord cu partea a doua a mesajului de-asta am facut mai putin lizibil partea a doua a mesajului necenzurandu-l.

Cel mai popular site de filme seriale online Vplay, are de doua zile probleme in accesarea de catre utilizatori a colectiei de seriale online.
Desi Vplay seriale online este in afara legii, adica practic nu este redactata o lege destinata continutului internet a productiilor media difuzate prin intermediul internetului la noi in tara, cea mai mare retea de televiziuni prezenta in Romania a incercat de mai multe ori sa inchida sectiunea site-ului in care se gaseste cea mai mare colectie de filme seriale la moda cu actualizari imediat dupa difuzarea lor in tarile de origine. Media Pro a incercat in ultimul an inchiderea site-ului cu argumente plauzibile de concurenta neloiala site-ului propriu voyo.ro care si el ofera continut video si seriale online accesibil prin plata unui abonament.

Vplay seriale online neplatind licente pentru serialele difuzate prin intermediul sau si beneficiind de lacune lagislative in privinta continutul web din legislatia romaneasca are o oferta mult mai avantajoasa decat site-urile cu aceeasi specialitate cum ar fi voyo.ro sau antenaplay.ro noul site de continut media online mult mai subtire si decat concurenta sa legala.