VPLAY SERIALE ONLINE cu probleme de acces a colectiilor de seriale

vplay seriale online piratate

De ceva timp Vplay seriale online a reusit sa supere mai marii media care incearca sa construiasca o platforma de video on demand.

Pentru ca voyo si antenaplay vor sa propuna continut media, video licentiat vor fi intotdeauna mai sarace in oferta de divertisment decat o platforma care nu achita licente si drepturi de autor studiourilor ce au produs respectivele produse media de divertisment.

Vplay este un proiect de succes in online, dar eludeaza foarte mult legislatia in vigoare si asa lacunara. Din pacate pentru trusturile MediaPro si Intact nu exista o cale legala care poate elimina aceasta concurenta neloiala facuta de catre vplay si seriale online.

De cateva luni Vplay incearca sa ofere aceleasi servicii ca si youtube.com, vimeo.com, trilulilu incercand sa se apropie cat mai mult de sfera legala a continutului online.  Vplay si-a schimbat specificul. Pana acum cateva luni era un simplu site pentru seriale. Putini dintre noi stiau, pe vremea aceea, ca pe vplay poti vedea si videoclipuri HD cu muzica, sau filmulete amuzant sau mai stiu eu ce. Noul vplay a schimbat accentul de pe seriale pe videoclipuri. In alte cuvinte, vplay de la seriale online doreste sa devina un site cu continut generat de utlizatori (web 2.0).

Sectiunea numita Colectie Seriale este ascunsa noilor utilizatori seriale putand fi urmarite prin functia search, in urma acordului echipei vplay seriale online de a nu mai intretine sectiunea COLECTIE.

Totusi daca esti interesata sa urmaresti serialele preferate gratuit poti accesa sectiunea organizata ascunsa apasand pe COLECTIE.

Ca si alternative gratuite  de vizionare gratuita a serialelor prin internet, dar nefinisate si pline de bannere ar fi:

http://www.seriale.filmesubtitrate.info

Dupa ce vei ajunge sa vizionezi filmul si vei minimiza fereastra vei gasi in spate un buchet generos de pe pop-upuri care iti vor manca resursele disponibile de vizualizare si va trebui sa le inchizi manual pentru a nu avea probleme cu suprasolicitatea sistemului.

[related-posts]

In concluzie, vplay se schimba. Nu vor disparea VPLAY SERIALE ONLINE, dar pe masura ce ne obisnuim sa folosim interfata web 2.0 calitatea serialelor va continua sa scada.