Smartphone cu pico proiector incorporat. Cei de la Alcatel lanseaza One Touch Hero.

pico proiector smartphone display one touch hero

Alcatel lanseaza One Touch Hero, un smartphone cu ecran de 6 inci si EInk

Pana acum aveam smartphone cu camera photo inclusa, mini notebook inghesuit intr-un telefon pentru aplicatii office. Console de jocuri mini aveam in dotare. Receptor TV au facut, ca n-a poate omul vrea sa urmareasca emisiuni si nu avea cablu. Ce mai lipsea? Asa au aparut smart-urile cu proiector ce ne ajuta sa facem prezentari pe care sa le vada toti curiosii, sau cinema portabil.

Gama de smartphone-uri Alcatel s-a imbogatit cu un nou membru, One Touch Hero. Noul Android 4.2 vine cu un display LCD de 6 inci si rezolutie de 1080px si cateva accesorii interesante. Un capac cu ecran EInk permite utilizatorilor sa citeasca e-bookuri pe acesta in loc sa foloseasca ecranul principal, economisind astfel bateria. Alte optiuni includ un capac ce permite incarcarea wireless si un capac MagicFlip cu LED pentru notificari. Chiar si fara toate aceste accesorii extra, Hero este mai puternic decat Scribe HD, precedentul model Alcatel, avand un procesor 1,5GHz cu 4 nuclee, 2GB RAM, camera principala de 13MP, o camera secundara imbunatatita (2MP) si memorie externa de 8 sau 16GB.

Pentru cei interesati, One Touch Hero va fi disponibil incepand cu octombrie la un pret de produs premium. Vor fi disponibile si un Bluetooth, un adaptor TV Link video si un pico proiector (utilizabil si ca stand).

pico proiector