V-nand creata si adusa pe piata de Samsung

v nand

V-NAND prima memorie de 16Gb cu stabilitate, viteza si siguranta a datelor peste limite de pe piata fabricata de Samsung. Cea mai importanta provocare cu care se confrunta producatorii de chipuri de memorie de capacitate mare este cea legata de capacitate – cu cat aceasta e mai importanta, cu atat cresc si problemele.

Se pare ca Samsung ar fi reusit sa depaseasca aceste limitari si a produs primul device de stocare 3D NAND, sau V-NAND. Celulele de stocare nu mai sunt asezate in plan 2D, compania modificand deja cunoscuta lor tehnologie Charge Trap Flash pentru a crea o structura 3D. Rezultatul este ca chipul astfel obtinut vine cu stabilitate si viteza mult imbunatatite.

Samsung sustine ca noua tehnologie este de 2 pana la 10 ori mai sigura decat precedentele, si de doua mai rapida la transfer date.

Chipul V-NAND vine cu o capacitate de 128 gigabiti (16GB). Samsung nu a comunicat care va fi primul device in care va folosi V-NAND, dar n-ar fi nicio supriza daca viitoare smartphone-uri vor avea o memorie mult mai mare.

[related-posts]