Pokerstars si Fulltilt folosite ca spalatorii de bani online

pokerstars

Pokerstars si Fulltilt site -uri gasite vinovate in scandalul spalarii de bani din SUA. Un fost executiv de poker on-line a pledat vinovat pentru venituri provenite din spalare de bani prin procedee ilegale de pariuri, pentru site-uri populare precum PokerStars și Full Tilt Poker, au anuntat miercuri oficialii federali.

Nelson Burtnick, 41 ani, a recunoscut că în timp ce servea ca director de plati mai intai la PokerStars si apoi la Full Tilt, a ajutat la înselarea bancilor pentru a procesa tranzactii în valoare de sute de milioane de dolari din jocuri de noroc cu încălcarea legii federale, a declarat oficialul Manhattan US Attorney.

Operațiunile din SUA de la PokerStars si Full Tilt au fost inchise anul trecut, după ce companiile au fost acuzate de fraude bancare si spalare de bani. În luna iulie, Departamentul de Justiție a anunțat o soluționare pentru 731 milioane dolari cu firmele mentionate pentru a rezolva acuzatiile. Full Tilt a admis si decontat de asemenea, acuzațiile ca a operat o schema Ponzi, fiind in incapacitate de a menține fonduri suficiente in depozite, pentru a permite retragerea castigurilor de catre jucatori.

pokerstars full tilt poker

In stabilirea cu instanta, Full Tilt a fost de acord să cedeze practic toate activele sale guvernului, iar PokerStars fiind de acord să le achizitioneze si sa ramburseze jucatorilor Full Tilt datoriile în continuare.

Burtnick, cetatean canadian si rezident al Irlandei, se confruntă cu o pedeapsă maximă de 15 ani de închisoare. Avocatii sai au refuzat sa comenteze.