Paul Deneve angajat de Apple, principalul CEO al Yves Saint Laurent.

Paul Deneve CEO Yves Saint Laurent vine la Apple

Paul Deneve se va ocupa de design la Apple, dupa angajarea sa de catre gigantul IT. Apetitul Apple pentru moda si stil redat de majoritatea produselor IT&C lansate pe piata a avut o confirmare, astazi cand cei de la Bloomberg au lanasat stirea ca principalul CEO al companiei de produse de moda si stil Yves Saint Laurent, Paul Deneve a fost cooptat in echipa Apple pentru asa numitele proiecte speciale. Apple doreste sa atace nisa cu produse IT la moda si stilizarea dispozitivelor sale pentru a imbunatati designul si a ramane in pas cu moda.

Zvonurile despre mutarea lui Paul Deneve spun ca acesta nu se va ocupa de piata retail, aducerea sa fiind necesara pentru dezvoltarea proiectului iWatch.

Dupa cum Spunea Tim Cook, tehnologia s-a dezvoltat foarte mult in ultimii, iar diferentele dintre gigantii de produse IT sunt foarte mici, trebuie sa ne diferentiem pe aceasta piata altfel. Apple merge pe strategia de a indruma clientii spre o asortare a gadgeturilor aflate pe piata cu vestimentatia, si poate lansarea unor linii de creatie vestimentara care sa incorporeze si tehnologie IT.

Este clar ca CEO – ul Yves Saint Laurent, Paul Deneve, se va ocupa de design, dar inca nu s-a lansat o informatie exacta despre produsele pe care le va restiliza, dar prioritar ar fi proiectul iWatch.

[related-posts]

iWatch este un ceas gadget cu ajutorul caruia poti controla telefonul iPhone si cu care poti realiza apeluri de voce, trimite sms -uri, folosi functiile calendarului pentru intalniri, pentru a citi mesajele email, totodata fiind considerat si un obiect vestimentar.

Practic iWatch functioneaza ca o telecomanda bluetooth pentru telefon, avand si functia de ceas, dar totusi pretul extrem de piperat pentru un hands free cu ecran naste multe semne de intrebare si o multime de glume ironice la adresa companiei producatoare.