Noul controller Xbox One va fi compatibil si cu PC-ul din 2014

controller xbox one

Folosirea unui controller Xbox One pe PC nu e tocmai floare la ureche dat fiind faptul ca e nevoie de conectarea unor cabluri. Se pare ca lucrurile vor fi mult simplificate, conform spuselor unui reprezentant Microsoft, deoarece se pregateste o noua versiune de soft care va permite controllerului sa interactioneze direct cu desktopurile.

Noul gamepad va fi complet diferit de actualul controller Xbox 360 astfel incat noul cod va permite functionarea pe PC-uri si rularea jocurilor compatibile cu pad-ul existent.

Descriere controller Xbox

Tehnologia integrata wireless de inalta performanta de 2,4 GHz permite controlul actiunii de la o distanta de pana la 9 metri cu controllerul Xbox.

Controller -ul Xbox functioneaza pe platformele Microsoft de jocuri. Controlerul Xbox 360 pentru Windows functioneaza cu majoritatea PC-urilor cu Windows XP si Xbox 360, oferind o experienta consistenta si universala de joc.

Obtineti o mai buna experienta de joc. Feedbackul prin vibratii asigura de fiecare data o experienta realista in joc.

Manete precise, tragaci cu doua puncte de presiune si suport pe 8 directii pentru o experienta de joc pe PC imbunatatita.

Controller -ul Xbox are Caracteristicile ergonomice compacte, premiate ce ofera o experienta mult mai confortabila de joc.

[related-posts]