Upgrade cu baterie suplimentara gandit de Mophie

baterie suplimentara galaxy s4

Upgrade cu baterie suplimentara de la Mophie Juice Pack pentru Galaxy S 4. Bateria de 2300 mAh suplimentari, e disponibila la vanzare la doar 99 de dolari. Pretul afisat fiind valabil in Statele Unite ale Americii.

Utilizatorii de Galaxy S4 beneficiaza deja de durata de viata excelenta a bateriei cu care e dotat smartphone-ul din fabrica. Daca insa Life Companion (cum e supranumit telefonul) a devenit de neinlocuit, atunci probabil ca userii au nevoie de o sursa suplimentara de energie.

O solutie la indemana ar fi sa schimbi bateriile cu unele de capacitate mai mare, dar exista si varianta gandita de cei de la Mophie. Adica prin adaugarea de o baterie suplimentara inglobata in husa smartphone-ului. Juice Pack e un dispozitiv care se aseaza ca o carcasa pe telefon la care se conecteaza via micro-USB si adauga bateriei de 2600 mAh inca 2300 mAh. Packul are un pret de 99 de dolari si vine in alb sau negru, urmand sa apara si versiuni in roz si rosu. Acest pack este disponibil si pentru iPhone 5 si HTC One.

Exista si efecte mai putin fericite ale utilizarii packului Juice Pack gandit de Mophie. NFC nu prea mai functioneaza, insa probabil ca utilizatorii vor fi mai fericiti cu marirea duratei de viata a bateriei smartphone-ului cu o baterie suplimentara cu peste cincizeci procente.

Cei de la Mophie au gandit o astfel de baterie suplimentara care sa poata fi compatibila cu cele mai bune smartphone-uri de pe piata, cum ar fi: iPhone 5, Samsung Galaxy S4, HTC One, etc…

Totusi pe piata exista si alte companii producatoare de solutii de extindere a vietii bateriei telefonului prin adaugarea unei baterii suplimentare. Acestea insa nu sunt la fel de bine stilizate si compatbile cu modelele de smartphone-uri de pe piata suportate de Juice Pack.

baterie suplimentara Mophie Juice Pack