Portofelul viu fuge de mainile cheltuitoare sau iti recita daca cheltui multi bani

portofelul viu ariciul electronic

Portofelul viu pare o gluma dar poate exista. Pentru cei cu ariciul in buzunar exista setarea electronica de comportament economicos, iar pentru cei mana sparta la fel ca in primul caz. Ideea de gadget cu un portofel viu care sa iti joace feste pare buna pentru cei ce au un umor destul de dezvoltat.

„Living Wallet” arata ca orice portofel obsinuit, cu exceptia unor rotite plasate pe laterale. Portofelul vine la pachet cu o aplicatie pe nume Zaim, compatibila cu iOS, Android sau direct cu browserul de net, si a fost creat de o companie japoneza.

Exista doua moduri pre-setate in care poate fi folosit portofelul, Save Mode si Consumption Mode. In cazul primului, portofelul face tot soiul de giumbuslucuri pentru a te ajuta sa nu cheltuiesti banii: se deplaseaza cu ajutorul rotitelor daca incerci sa pui mana pe el, iar daca reusesti sa-l prinzi urla „no, don’t touch! Help!”

portofelul viu iti canta cand cheltui mult

Daca asta nu te descurajeaza, se pare ca portofelul trimite emailuri parintilor despre cat esti de cheltuitor. Sau ii suna!

In caz ca n-ai probleme cu finantele, iti poti seta portofelul pe Consumption Mode, mod in care se pare ca portofelul iti pune muzica de Beethoven sau iti recita produsele de pe Amazon.

Nu sunt informatii daca acest portofel este un prototip sau cat va costa.