google-glass

Google interzice clienților care au pre-comandat Google Glass să-i revandă sau împrumute.

Livrarile pre-comenzilor pentru Google Glass au început încă de marți, însă compania a impus restricții dure fericiților proprietari, interzicându-le revânzarea sau împrumutarea ochelarilor.

Iată un fragment din condițiile de vânzare:

Nu puteți revinde, împrumuta, transfera sau da Device-ul dumneavoastră altei persoane. În cazul revânzării, împrumutării sau transferului către altă persoană fără autorizarea expresă a Google, compania își rezervă dreptul de a dezactiva Device-ul și nici dumneavoastră, nici persoana neautorizată intrata în posesia produsului nu veți avea dreptul la returnarea banilor, suport pentru utilizarea produsului sau garanție.

Deși clienții nu pot vinde Google Glass, Google spune ca ochelarii pot fi făcuti cadou altcuiva.

Pe Ebay există deja încă din Februarie un listing cu un preț de start de 1.500 dolari (costul produsului). Însă prețul a ajuns la 16.000 de dolari înainte ca Ebay să șteargă licitația pentru că viola politicile legate de produsele în pre-sale.

Clienții care decid că nu mai vor produsul au la dispoziție 30 de zile pentru a anula achiziția, conform condițiilor de vânzare. Google le cere acestora să returneze produsul în ambalajul original, cu toate accesoriile incluse, într-o stare „rezonabilă”.

Compania mai precizează că va oferi suport pentru comenzile în curs, returnări, produse defecte și întrebări generale.

Sursa: Mashable