Google Glass va avea noi functionalitati precum cautare melodii sau streaming prin Google Play

Pe masura ce Google isi mareste eforturile pentru a face Google Glass disponibil unui public cat mai larg, noi functionalitati sunt adaugate pentru crearea unei experiente cat mai complete.

Conform unui articol din New York Times, Google va lansa un set de noi functionalitati care le va permite userilor sa caute cantece, sa vada playlist-uri sau sa asculte muzica, toate posibile prin intermediul unor comenzi vocale.

google glass functii de cautare muzica

[related-posts]

Aceasta ar fi o explicatie a castii introduse de Google in versiunea updatata a Glass care va fi disponibila pentru cei inrolati in programul Explorer catre finalul acestui an. Se pare ca Google va lansa si o pereche de casti pentru Glass puse in vanzare la finele acestei luni, la un pret de 85 de dolari.

Google Glass va reda muzica via Google Play atunci cand utilizatorul numeste o melodie sau un artist. Ed Sanders, director de marketing pentru Glass, a declarat ca Google vrea sa creeze o experienta muzicala excelenta pe Glass prin intermediul tuturor acestor noi optiuni.

Google face toate aceste update-uri inainte de lansarea noii versiuni a Glass catre cei din programul Explorer, lansare prevazuta pentru finele acestui an, iar intre timp un magazin online de accesorii a fost deschis la finalul lunii trecute, fara insa prea mare tamtam.