Cablu de transfer date pentru produsele Apple de care ai putea avea nevoie cu toate functiile incluse si foarte rezistent

cablu universal id america

Cablul de date vine cu conexiuni pentru microUSB, vechea versiune de Dock Connector de la Apple, dar si pentru noul Lightning folosit acum de Apple. Cablul CrossLink, de la Id America, poate sincroniza sau incarca orice smartphone sau tableta iti pica in mana.

Compania Id America este focusata pe producerea de accesorii si echipamente optionale compatibile cu produsele Apple si Samsung. Aceste produse ale companiei americane ce vin sa completeze gama de gadgeturi a lui Apple si Samsung sunt de o calitate premium si cu un design ce se inscrie in liniile celor doi mari producatori.

[related-posts]

In plus, cablul are un design extrem de modern, cu cablu plat si culori puternice care se combina perfect cu noul iPhone 5C.

Cu acest cablu universal poti incarca sau transfera date de pe orice dispozitiv Apple, fiind compatibil cu toate versiunile lansate pana in prezent.

Am incercat in acest scurt articol sa prezentam un producator care creeaza produse ce vin in completarea dispozitivelor deja achizitionate.

Costul cablului este de 18 dolari.