BEC ACCESS POINT. Ce zici de gadgetul asta?! Becul prin care te contezi la Internet

bec access point sau bec wifi

Primul BEC ACCESS POINT din lume a fost inventat si va fi prezentat la salonul de tehnologie de la Shanghai . El poate fi acum folosit in orice incapere pentru a mari raza de actiune a routerului wireless. Bec WiFi routerul care lumineaza, cum mai este el poreclit.
BEC ACCESS POINT sau BEC WIFI este un bec inteligent ce are o interfata de administrare pentru a-l putea configura in mod wireless extender sau chiar router wireless. Acesta a fost inventat de o echipa de cercetatori ai universitatii Fuang din marele oras chinezesc Shanghai. Solutia cu bec access point este potrivita celor ce doresc sa aiba aceeasi putere de semnal WIFI in toata casa.
Cum functioneaza acest bec access point sau bec wifi. In radiatia luminoasa pe care acesta o emite include si radiatii radio in spectrul frecventei wireless gratuite de 2.4 Ghz. Puterea semnalului radio este indeajuns de mare incat sa poata mentine conexiunea stabila pentru patru calculatoare care fac trafic de date in internet in paralel. Calitatea si puterea semnalului emis de bec WIFI sau bec access point este mai buna decat a majoritatii routerelor wifi de tip b sau draft N. Inventatorii spun ca becul emite defapt unde LIFI, adica unde radio incorporate in radiatia luminoasa a becului.
Viteza teoretica a becului access point este de 150 mbps.

Echipa se lauda cu acest proiect si anunta ca proiectul becul “router” va fi prezentat in luna noiembrie la Targul International de Industrie din Shanghai. Cei care l-au inventat sustin ca va fi mult mai ieftin decat echipamentele de emisie receptie wireless pe care utilizatorii le folosesc in prezent.

bec access point bec wifi

Majoritatea barbatilor le place sa citeasca in baie pe tableta stirile de dimineata. Ce ar fi daca becul din baie va fi un BEC ACCESS POINT sau BEC WIFI?!