zenbook infinity de la asus cu gorilla glass

Asus a lansat Zenbook Infinity la Computex 2013, Taipei.

Zenbook Infinity de la Asus prezentat la Taipei, o minune de ultrabook. Primul ultrabook, care vine cu un capac Gorilla Glass 3 pentru o rezistenta tripla la zgarieturi fata de materialele utilizate anterior.

Folosirea acestui material a permis companiei sa realizeze un produs care are o grosime de doar 15,5mm, cu aproximativ 14% mai subtire decat versiunile precedente ale lui Zenbook.

Dar cum va rezista laptopul la cazaturi? Conform declaratiilor reprezentantilor Asus, noul Zenbook Infinity a fost supus la diverse teste de rezistenta, insa vom vedea odata cu trecerea timpului cum se comporta laptopul in fata socurilor provocate de scapari accidentale din mana.

In ciuda dimensiunilor foarte reduse, Zenbook Infinity surprinde prin prezenta ecranului touch si a tastaturii iluminate. Zenbook Infinity vine si cu un post USB 3.0, slot pentru card memorie, port micro-HDMI si un port mini display.

[related-posts]

Alte specificatii n-au fost inca facute publice si nici detalii despre pret dat fiind ca Zenbook Infinity va fi gata pentru lansarea de piata abia in ultimul trimestru al acestui an.