AppRemote pe noua gama audio-car Sony

SONY MEX-GS600BT noua generatie de playere auto

Sony, prin divizia echipamente audio – video auto, a lansat cea mai isteata gama de radio cd auto din portofoliu.

Acesta are capacitatea de a se conecta, fie prin bluetooth, fie prin wireless, fie prin internet, cu smartphone-ul pe care trebuie instalata o aplicatie special conceputa pentru a comunica cu noua gama de radio cd de la Sony.

Noua gama de produse auto radio cd este formata din: MEX-GS600BT, MEX-BT4100P, MEX-BT3100P si CDX-GS500R toate compatibile cu sistemul AppRemote.

Fisierele audio pot fi redate atat din memoria telefonului cat si prin internet direct de pe site-ul de continut audio Pandora.

Fluxul audio nu sufera la capitolul calitate audio, iar aplicatia ce trebuie instalata pe smartphone este compatibila cu majoritatea producatorilor de terminale mobile, cum ar fi, BlackBerry, Android, iOS, dar si prin managerul de fisiere al radio cd-ului care poate reda si manageria fisierele de pe dispozitive care sunt prevazute cu acces wireless sau bluetooth.

Totodata noua gama Sony audio-car poate reda radio HD, adica practic dispozitivul se poate conecta la radiourile care emit online, sunetul  fiind unul mult imbunatatit fata de receptia standard a radiourilor.

Sony a anuntat ca va pune in vanzare noua gama recievere auto in octombrie, anul acesta.