marijuana la borcan dupa la volanCondus afumat bine cu marijuana

S-au facut teste despre cum actioneaza marijuana asupra soferilor care consuma iarba la volan. Testele par foarte funny deoarece subiectii au primit marijuana gratis din partea autoritatilor pana ce acestia abia mai puteau sta in picioare la sfarsitul testului.
Campania a avut drept scop constientizarea conducatorilor auto de efectele pe care unul dintre cele mai slabe droguri le poate produce la volan, dar din vizualizarea filmului reiese ca oricum subiectii nu ar mai fi avut curajul sa urce la volan, fie le-ar fi fost mult prea lene pentru a face asta.
In SUA, locul in care s-au facut testele, acolo unde este oarecum legal sa consumi tipul acesta de drog, considerat inca in Romania de mare risc, in timp ce etnobotanicele nu pot fi inca scoase in afara legii… Acolo insa mai exact, marijuana este considerata egala ca si consum cu alcoolul cu o limita maxima. Peste aceasta limita insa risti sa fii amendat si arestat daca esti prins la volan. In Romania detinerea, consumul si punerea in vanzare de marijuana este pedepsita cu inchisoare, astfel ca este exclusa posibilitatea de consuma fie si cantitati mici atunci cand sunteti sau veti fi in scurt timp la volan.

Vizionare placuta: