Microsoft schimba logoul dupa 25 de ani. Schimbarea este facuta odata cu lansarea noului Windows 8

microsoft schimba logoul

Dupa 25 de ani, Microsoft  crede de cuviinta ca poate schimba si logo-ul companiei odata cu lansarea noului sistem de operare Windows 8.
Sistemul de operare va fi unul mult mai complex decat precursoarele sale, si va avea un mare atu in fata concurentei, prin polivalenta s-a de folosire. Acesta va fi disponibil atat pentru dispozitive mobile, smartphone-uri, tablete, cat si pentru clasicele calculatoare personale.

Microsoft schimba logoul. Noul logo va contine patru patrate colorate identic, acestea reprezentand diversitatea portofoliului Microsoft.
Odata cu noul sistem de operare, Microsoft va lansa si propria tableta, denumita Surface, ce se anunta un concurent redutabil pentru succesul(iPAD) pe piata tabletelor a celor de la Apple, gratie sistemului de operare care va putea stoarce toate performantele infrastructurii hardware a viitoarei tablete Surface.

Lansarea noului sistem de operare este fixata pentru luna octombrie, in timp ce lansarea tabletei Surface este programata pana la sfarsitul anului.

Ne place sau nu ne place Microsoft schimba logoul dar si interfata Windows -ului cu care deja ne obisnuisem.